Monday, July 15, 2013

Yamaha X-City ile Avrupa Turu 6. Bölüm - ANCONA - VENEDİK

Önce Bologna otobanına çıktık. Çıkmaz olaydık.....


Devamlı yoğun bir trafiğin hakim olduğu bilgisini almıştım fakat bu kadarını tahmin etmemiştim. 50-60 km.'lik bir sürüş sonrası kendimizi Ravenna'ya doğru sahil yoluna attık.  Dünya varmış. Sessiz, sakin ve zevkli bir yoldan Venedik'e kadar geldik. Yolculuğun son bölümleri sıkıcı olmaya başlamıştı. Bir an evvel artık otele ulaşmak istiyorduk. 

Booking.com'dan Casa Sant'Andrea diye bir otel bulmuştuk. Hemen Venedik'in girişinde otobüs istasyonlarını solunuza aldığınızda sağdaki iki otoparkın arasından motorlarla sıyrılarak otelin kapısına kadar gelebiliyorsunuz. Venedik için inanılmaz bir lüks.... Yoksa herşeyi elimizde taşımamız gerekliydi. Hızlı hareketlerle yükünüzü boşaltıp hemen çıkmanız gerekiyor, polis orada kalmanıza fazla izin vermiyor. Çünki normalde yasak.

Her halükarda otoparka bir servet ödemek zorundasınız. Bu şekilde hem potansiyel cezadan, hem de çalınma riskinden kurtulmuş oluyorsunuz.  Otopark otelden yürüyerek 3 dakika mesafede.







Ve Venedik'te geçireceğimiz iki gün başladı. Venedik hakkında bir çok yerde gerekli bilgileri bulacağınızdan sadece resimleri paylaşacağım.




































.......
*Katılımcılar: Çağrı Nakipoglu, Eda Pakkan, Mert Hüseyinoğlu, İglem Kayıhan Hüseyinoğlu

1 comment:

  1. Venedik'in aşırı derecede pahalı olduğunu söylemişti bi yakınım ve gondola binmek filan bütçeniz çok iyi değilse akıl işi değil der hep. Sanırım siz de onun yerine bir gezinti motoruna binmişsiniz.
    Bu sizin yaptığınız işi bir kaç yıl sonra ve muhtemelen 250cc bir motosikletle ben de eşimle birlikte düşünmekteyim, blogunuz bana rehber olacak favorilere ekliyorum. Bu arada adaşız, geziniz için tebrikler, nice gezilere, kısa ve öz yamışsınız sıkılmadan okunuyor.

    ReplyDelete